Chinese Dumpling

Our lunch on one of those days in Melbourne. Kalau tanya saya apa saya paling suka tentang Melbourne, ialah makan! Halal food is everywhere. Fikir saja nak makan apa, semua ada. Be it Italian cuisine, French cuisine, Middle East, Chinese, Indian, Malay, semua ada.

Salah satu restaurant yang masih melekat dalam fikiran kami dan masih disebut sesekali apabila perlu (?) adalah Chinese Dumpling Restaurant. Tak jauh dari hotel kami. Teringat hotel yang kami tinggal dekat Melbourne tu rasa macam eiii bestnya. Turun saja terus sampai ke macam-macam tempat menarik. Betul-betul di center of attraction. Harap dapat pergi Melbourne lagi amin.

Chinese Dumpling Restaurant. Saya tak sure kalau ini adalah nama restoren itu. Consider it is lah kan. HAHA. Portion dia subhanallah punya besar. Makanan dia not bad dan kami menjadi tamak. Order banyak-banyak dan menjamu selera sampai akhirnya dah tak selera dibuatnya.

Kalau kami ditakdirkan duduk Melbourne, insyaAllah comel-comel belaka kami ini jadinya. KAH KAH KAH. Itu hari pon dah hampir nak comel je rasa.

Tya, invite lah I datang Melbourne. HAHAHA. In return, jemputlah ke Brisbane. We are waiting for you guys.

Recent Entries

Leave a Reply